Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráció
IngatlanKeresés az ingatlanközvetítők között. HitelKeresés a hitelközvetítők között. BiztosításKeresés a biztosításközvetítők között. ÁllásKeresés az állásközvetítők között.

Credit Line Hungary Kft

Credit Line Hungary Kft

Nógrád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Fejér megye, Budapest, Pest megye, Bács-Kiskun megye, Komárom-Esztergom megye, Heves megye

Ha elege van, hogy folyamatosan elutasítják, ha nincs ideje a legmegfelelőbb terméket kiválasztania, ha Öntöl előre kérnek a semmiért pénzt, akkor itt az ideje hogy a szolgáltatásainkat megismerje és a segítségünket kérje!

INGYENES TANÁCSADÁS MINDEN PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSRA!

Több mint 8 éve szakmánk és hivatásunk.

Általunk V.I.P-ként kezelik a bankokban, csak szerződéskötésre kell megjelenni az adott fiókban,illetve szükség esetén a szállítás is megoldható, Országszerte!

MI ÖNÉRT DOLGOZUNK!

Credit Line Hungary Kft

1062, Bp. Mérleg utca 12.

Kérjen időpontot személyes megbeszélésre, tanácsadásra a

20/479-2260, illetve a 70/5454821 telefonszámon.

Ingatlanközvetítés

Mivel foglalkozik: Ingatlan adás, Ingatlan vétel, Ingatlan bérlés

Foglalkozik hitelügyintézéssel és értékbecsléssel is.

Hitelközvetítés

Milyen hiteltípusokra szakosodik: személyi hitel, jelzáloghitel, lakáshitel, hitelkiváltás, autóhitel, építési hitel, vállalati hitel, befektetések, megtakarítások

Bankok: AXA Bank Zrt., Erste Bank Hungary Nyrt., FHB Nyrt., Fundamenta-Lakáskassza Zrt., K&H Bank Zrt., Lombard Lízing Csoport, MKB Bank Zrt., MKB - Euroleasing, OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank Zrt., UniCredit Bank Hungary Zrt., Volksbank Zrt., ZEE Capital Zrt.

Elérhetőségek

Telefon:
(20) 479-2260
E-mail:
creditlinekft@gmail.com
Honlap:
http://creditlinekft.hu