Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráció
IngatlanKeresés az ingatlanközvetítők között. HitelKeresés a hitelközvetítők között. BiztosításKeresés a biztosításközvetítők között. ÁllásKeresés az állásközvetítők között.

ATIR Ingatlan Kft.

ATIR Ingatlan Kft.

Budapest, Pest megye

 Tisztelt Ügyfeleink ! Ismét rég i helyünkön, a Pólus Centerben fogadjuk ügyfeleinket. Már 11 éve itt vagyunk! Technikai okok miatt nem tudunk teljes üzemidőben nyitva tartani, hiszen a mi munkánk elsősorban az eladó-kiadó ingatlanok helyszínén van, nem az irodában. Ügyeletet tartunk hétköznap 12:00 - 18:00 között. Ettől eltérő időponthoz előzetes egyeztetés szükséges. Folyamatosak keresünk, kínálunk eladó- kiadó ingatlanokat ! Működési területünk nem változott, továbbra is az É-Pesten, (a Belvárosban is) és annak vonzáskörzetében található kerületekkel és településekkel foglalkozunk, illetve egyik munkatársunk révén Hatvanban és környékén, másik munkatársunk által kifejezetten Pécelen és a XVII.kerületben tevékenykedünk. Természetesen régi ügyfeleink ingatlanjait bárhol felvesszük, és segítünk új ingatlant keresni az egész országban! Keresünk-kínálunk új és használt lakó, üzleti, ipari, mezőgazdasági, eladó illetve kiadó ingatlanokat. Működési területünkön vállaljuk lakóingatlanok forgalmi értékbecslését kedvező áron. A hitelügyintézés ingyenes, a Financial Expert hitelközvetítő hálózaton keresztül szinte az összes bank és pénzintézet kínálatát - nem csak jelzálohhitel - palettánkon tartjuk.

Ingatlanközvetítés

Mivel foglalkozik: Ingatlan adás, Ingatlan vétel, Ingatlan bérlés, Kereskedelmi ingatlanok

Foglalkozik hitelügyintézéssel és értékbecsléssel is.

Hitelközvetítés

Milyen hiteltípusokra szakosodik: személyi hitel, jelzáloghitel, lakáshitel, hitelkiváltás

Bankok: AEGON Magyarország Zrt., Allianz Hungária Zrt., AXA Bank Zrt., Erste Bank Hungary Nyrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank Zrt., UCB Ingatlanhitel Zrt., UniCredit Bank Hungary Zrt., Volksbank Zrt.

Elérhetőségek

Telefon:
(70) 945-5225
E-mail:
ingatlan@atir.hu
Honlap:
http://www.atiringatlan.hu