Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráció
IngatlanKeresés az ingatlanközvetítők között. HitelKeresés a hitelközvetítők között. BiztosításKeresés a biztosításközvetítők között. ÁllásKeresés az állásközvetítők között.

Főváros és Vidéke Ingatlaniroda

Főváros és Vidéke Ingatlaniroda

Pest megye, Budapest

 A Főváros és Vidéke Ingatlaniroda Budapest összes kerületében, s a Pest megyei településekben foglalkozik évek óta lakások, házak, irodák, ipari ingatlanok, telkek eladásával, bérbeadásával és értékbecslésével.

A működési struktúránk lényeges eleme, hogy nem csak a budapesti igényeknek megfelelően segítünk ügyfeleinknek, hanem a vidéki ingatlanok értékesítésében is részt veszünk. Így egy egészen más ügyfélkört tudunk megmozgatni és látókörbe állítani, mint budapesti szakmabeli kollegáink.

Címkiadás nálunk nincs, ügyfeleinket személyesen kísérjük ki megbízóinkhoz. Minden ingatlant megtekintünk, így hitelesen és minden részletre kiterjedően tudjuk már telefonon tájékoztatni ügyfeleinket az általunk kínált ingatlanokról.

Vevők részére az adásvételi szerződéshez teljes körű ügyvédi szolgáltatást tudunk biztosítani, melynek díja minden esetben az ingatlan értékének 1%-a. Igény esetén irodánknál teljes hitelügyintézésre is van lehetőség. Vállaljuk továbbá tulajdoni lapok, helyszínrajzok beszerzését, szerződések földhivatali iktatását.

Ingatlanközvetítés

Mivel foglalkozik: Ingatlan adás, Ingatlan bérlés, Ipari ingatlanok, Kereskedelmi ingatlanok

Foglalkozik értékbecsléssel is.

Elérhetőségek

Telefon:
(20) 945-9749
E-mail:
foving@foving.hu
Honlap:
http://www.foving.hu