Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráció
IngatlanKeresés az ingatlanközvetítők között. HitelKeresés a hitelközvetítők között. BiztosításKeresés a biztosításközvetítők között. ÁllásKeresés az állásközvetítők között.

Dargai Zoltán

Dargai Zoltán

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Csongrád megye

Örömömre szolgál bemutatni Önnek Pénzügyi Vállalkozásomat, amely a magyarországi pénzintézetek és egy biztosító társaság különböző pénzügyi, biztosítási és hitel valamint lízing termékeit közvetíti hitelesen illetve teljes körűen az ügyfelek számára és teljesen díjmentesen.

Cégem kiváló eredményét szemlélteti, hogy több mint 400 elégedett ügyfélnek kezelem a mindennapi pénzügyeit megbízhatóan.

A fő cél az, hogy hatékony együttműködést alakítsak ki a pénzügyi szektor és az ügyfelek között és így könnyebb eligazítást valamint a legjobb megoldást találjuk meg a különböző igényekre. Ügyfeleim kiszolgálása szinte teljes körű annak érdekében, hogy minél gyorsabban és szakszerű hozzáértéssel elérjék céljaikat.

· Ügyfélközpontúság - Ügyfeleim szemével nézve a világot arra törekszem, hogy maximálisan alkalmazkodjam igényeikhez, elképzeléseikhez.
· Korrektség, megbízhatóság - Mivel a pénzügyi termékek igénybevétele rajtam keresztül történik így folyamatosan tartom a kontroll kapcsolatot az ügyfelekkel és így követhető folyamatot szolgáltatok a különböző ügyleteikhez. Továbbá rendszeres ingyenes hírlevelekkel tájékoztatást adok a pénzügyi területről, akciókról, változásokról.
· Elégedettség - Elsősorban hosszú távú együttműködésre törekszem Ügyfeleimmel. Elégedettségük számomra az egyik legfontosabb mérce. Éppen ezért igyekszem a felmerülő problémákra mielőbb megfelelő megoldást találni.

Hitelközvetítés

Milyen hiteltípusokra szakosodik: személyi hitel, jelzáloghitel, lakáshitel, hitelkiváltás, építési hitel, megtakarítások, egyéb

Bankok: AEGON Magyarország Zrt., AXA Bank Zrt., BG Hitel és Lízing, CIB Bank Zrt., Erste Bank Hungary Nyrt., FHB Nyrt., K&H Bank Zrt., MKB Bank Zrt., MKB - Euroleasing, OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank Zrt., UniCredit Bank Hungary Zrt., Volksbank Zrt.

Biztosítás

Milyen biztosítás típusokat köt: Életbiztosítás, Lakásbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Kötelezőbiztosítás, Casco, Hitelfedezeti biztosítás, Utasbiztosítás, Felelősségbiztosítás, Egyéb

Milyen biztosítókkal dolgozik: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Elérhetőségek

Telefon:
(20) 570-2006
E-mail:
zoltandargai@chello.hu