Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráció
IngatlanKeresés az ingatlanközvetítők között. HitelKeresés a hitelközvetítők között. BiztosításKeresés a biztosításközvetítők között. ÁllásKeresés az állásközvetítők között.

Segítség

Közvetítőknek

Mi a netközveítő?

A netközvetítő Magyarország legnagyobb közvetítő adatbázisa.

A közvetítéssel foglalkozó cégek négy kategóriába tudnak regisztrálni térítés ellenében, hogy még több ügyfél jusson el hozzájuk! Regisztráció után az alábbi bankszámlaszámra történő egyenlítés után válik, az adatlap aktívvá mely azután megjelenik a keresési eredmények között!

Díjtáblázat:

Az ALAP csomag 1 évre (12 hónap) szól Az Ön adatlapja a választott kategóriában és egyéb keresési eredmények alapján is megjelenik, amit regisztrációnál megadott. A listákban az adatlapok véletlenszerűen jelennek meg, egyenlő eséllyel. Ára: 4.000 Ft

A VIP csomag szintén 1 évre (12 hónap) szól Az Ön adatlapja a választott kategóriában és egyéb keresési eredmények alapján is megjelenik, amit regisztrációnál megadott. A listákban az adatlapok véletlenszerűen jelennek meg, egyenlő eséllyel. A Vip csomag rendelése esetén az Ön adatlapja a hitelkategóriák elején is megjelenik és a kiemelt partnerek között főoldalon. Ára: 6.000 Ft

Netközvetítő Kft. 10701056-66309451-51100005 (CIB Bank)
Utaláskor vagy banki befizetéskor, kérjük, a regisztrációkor küldött levélben kapott azonosítót ne felejtse el feltüntetni.

Regisztráció, bejelentkezés

Hogyan regisztrálhatok?
A regisztráció oldalon található az 5 lépéses regisztrációs űrlapunk. Az első oldalon válasszon előfizetési csomagot, majd a következő lépéseknél adja meg a megfelelő adatokat. A regisztráció befejezésekor rendszerünk egy e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre, benne egy aktiváló linkkel. Aktiváláshoz erre az aktiváló linkre kell kattintani, ha ez megtörtént, már be is léphet.
Hogyan kapom meg a jelszavam?
Regisztrációkor rendszerünk e-mailt küld Önnek, benne egy automatikusan generált jelszóval. Ön ezzel és a megadott e-mail címmel tud belépni az Ügyfélkapun. A jelszót belépés után természetesen bármikor megváltoztathatja.
Elfelejtettem a jelszavam. Mi a teendő?
Semmi gond! Használja az Új jelszó kérése funkciót, ahol csak meg kell adnia a regisztrált e-mail címedét és rendszerünk új jelszót küld. Ezt belépés után természetesen megváltoztatható (sőt, biztonsági okokból - pl. egy illetékteen személy elolvassa az e-mailt, amiben új jelszót küldtünk - ajánlott is megváltoztatni).
Miért nem tudják elküldeni az eredetileg választott jelszavamat?
Biztonsági okokból rendszerünk nem tárolja el a jelszavakat, csak azoknak egy titkosított változatát, amit mi sem tudunk visszaolvasni. Emiatt csak új jelszót állíthatunk be, a régit csakis Ön tudta.
Regisztráltam, de nem kaptam meg az ígért e-mailt, benne az aktiváló linkkel. Mi a teendő?
Lehetséges, hogy a levél valahol elakadt útközben, például egy túl szigorúra állított spamszűrőn fennakadt. Semmi baj! Az aktiváló linket itt újraküldheti. Ha többszöri próbálkozás után sem kapja meg, lehetséges, hogy elírta regisztrációkor az e-mail címet, ez esetben vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

Adatok szerkesztése

Hogyan tudom adatlapomat szerkeszteni?
Bejelentkezés után az Adatlap szerkesztése menüpontra kattintva szerkesztheti adatlapját. Minél több mezőt pontosan kitölt, annál nagyobb eséllyel találnak Önre a lehetséges ügyfelek. Fotó feltöltésével még vonzóbbá teheti adatlapját.